odylique

Odylique

Odylique (by Essential Care) er en certificeret økologisk hudpleje- og badeserie, skabt af de reneste og bedste ingredienser.

Nænsomt forarbejdet i England, hvor mange af ingredienserne også stammer fra. Ud fra et princip om bæredygtighed, købes ingredienserne så tæt på produktionsstedet som muligt. Det økologiske indhold er højt, alle ingredienser er af naturlig oprindelse og så vidt muligt af fairtrade oprindelse. Samtlige produkter er certificeret af Soil Association, som stiller meget høje krav til indholdet, så vel som produktionsprocessen og emballagen. Certificeringen anses som den mest ambitiøse inden for hudpleje.

Ingen af ingredienserne er testet på dyr.

Serien er skabt af Margaret Weeds, som har mere end 30 års erfaring inden for essentielle olier, urter og hudpleje. Målet har været at skabe nogle virksomme og rene produkter, som kan tåles af alle. Selv med sensitiv hud og eksem.

Man behøver nu ikke at have problemhud for at have glæde af Odylique. Der findes produkter til alle hud- og hårtyper.

Odylique betyder power of nature – naturens kræfter. Netop fordi Margarets erfaring er at naturen kan klare det meste. Der er ikke behov for kemi, som i stedet ofte irriterer huden mere end den gavner.

Flere af produkterne har flere virkeområder, er multi-tasking produkter, hvilket gør at kunden kan nøjes med at købe få slags produkter. F.eks. i ansigtsplejen, skal man ikke have en separat øjencreme. Her dækker dagcremen fint behovet. Det betyder blandt andet at kunden ikke skal lave den store førstegangs investering og at hun / han når at bruge produkterne op inden de bliver for gamle. De betyder også at man skal pakke færre produkter når man rejser.

Der tænkes meget på miljøet og alt hvad der kan findes genbrug for genbruges. Bland andet til emballering når varerne sendes ud.

Alle produkterne egner sig til vegetarer og de fleste også til veganere. Enkelte af produkterne indeholder bivoks, og er derfor ikke egnet til veganere.

Produkterne indeholder ingen syntetiske stoffer, ingredienser som er eller er mistænkt for at være kræftfremkaldende eller hormonforstyrrende. De indeholder heller ingen allergener som olier lavet på nødder, syntetisk parfume, soya, hvede, lanolin eller mælkeprodukter, samt en række andre irritanter.

Læs eventuelt mere på www.odylique.dk