Byd velkommen til Routine - en ny serie af økologiske creme deodoranter

Vi er stolte af, at vi nu kan byde velkommen til Routine, som en ny del af vores sortiment ved Bee Green. Routine er en serie af økologiske og naturlige creme deodoranter, til ham og hende. Lavet af de bedste naturlige ingredienser, med omtanke for miljø. Både det der omgiver os og det i kroppen. Deodoranterne findes i en vifte af varianter, til at dække de flestes ønsker og behov. Læs mere om mærket her eller på routine.dk

Bee Green er importør til Europa.

Please welcome to Routine - a new serie of organic and natural deodorants

We are proud to welcome Routine, as a new part of our assortment at Bee Green. Routine is a range of organic and natural cream deodorants for him and her. Made from the best natural ingredients with thought on the environment. Both the one surrounding us and the internal one. The deodorants are offered in a wide variety to cover most peoples wants and needs. Read more about the brand here or on routine.dk

Routine is imported to Europe by Bee Green.

Odylique er 'Årets økologiske hudplejeserie 2016' i England

Odylique er løbet med prisen ”Best Organic Skin Care range 2016” til Natural Health Magazine’s International Beauty Awards i London.

Det er en pris, som har stået øverst på ønskelisten hos Abi og Margaret Weeds, kvinderne bag Odylique og Essential Care, og som nu er i hus. Så det var en stor dag, da prisen skulle modtages og det var da også en tydeligt rørt Margaret, som modtog prisen på scenen ved prisoverrækkelsen i London.

Natural Health Magazine er langt det største magasin indenfor natur og helse i England. Det var et uafhængigt dommerpanel, som har fundet vinderne til de forskellige kategorier. Det vil sige, at de ikke har skulle tage højde for sponsorer eller reklameindtægter, når de træf deres valg. Derfor er det en meget eftertragtet pris i branchen.

Dommerkomitéen bestod af flere skønhedseksperter, bl.a. Jo Wood, som begrundede valget af årets økologiske hudplejeserie: ”Hvert produkt i serien arbejder effektivt, dufter dejligt og føles ekstremt luksuriøst”. Jo Wood har i øvrigt sin egen økologiske hudpleje- og parfumeserie (og er desuden kendt som ekskone til guitaristen Ronny Wood fra Rolling Stones).

Vinder en pris mere!

Samme serie fik også anbefalingen ”Highly commended” i kategorien ’Eczema range’, der kårer de bedste produkter til pleje af eksem. Til sidst vandt Odylique endnu en pris, nemlig ”Bedste Body Scrub” med ”Coconut Candy Scrub”.